پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت ۰۱ | ۱۱:۲۰ ۲ بازديد
- سرعت اجرا: نسبت به سازه فلزي جوشي بالاتر مي باشد.
- سرعت نصب: با توجه به حذف جوش و جايگذاري ساده قطعات در محل نصب و اتصال ساده پيچ و مهره كه نياز به مهارت خاصي ندارد. سرعت نصب اسكلت فلزي پيچ و مهره اي نسبت به ديگر سازها بالاتر است.
- كيفيت ساخت: با توجه به ساخت قطعات در محل كارخانه تحت نظارت و بازرسي دقيق نسبت به سازه هاي فلزي جوشي كه در محل ساخته و نصب مي شود بسيار بالاتر است.
- پرت مصالح: در سازه هاي فلزي جوشي به دليل سادگي اتصالات طراح با افزايش ضخامت، ابعاد مقطع و جوشكاري مي تواند مقاومت سازه فلزي را افزايش دهد. در حالي كه در اسكلت فلزي پيچ و مهره اي با توجه به مانور بيشتر در طراحي، مي توان از اتصالات خر پايي بيشتر و طبعاً از ابعاد و ضخامت سطح مقطع كاست.
- ايمني و پايداري سازه: اسكلت فلزي پيچ و مهره اي مقاومت بهتري در مقابل زلزله از خود نسب به ديگر اتصالات در سازه فلزي نشان مي دهند.
- هزينه كمتر: با توجه به باز بودن دست طراح در كم كردن ضخامت و ابعاد قطعات، با توجه به اتصالات خر پايي و پيچيده بيشتر، مي توان انتظار داشت هزينه سازه هاي فلزي پيچ و مهره اي نسبت به جوشي پائين باشد.
- عدم نياز به فضاي كار: قابليت اجرا در شلوغ ترين و كم حجم ترين موقعيت ها فراهم است.
- رواج جهاني: در امريكا و اروپا تقريباً تمام سازه ها، پيچ و مهره اي هستند. مگر در شرايط خاص و كم اهميت بودن سازه كه به صورت جوشي اجرا مي شود.
- امكان استفاده در مديريت حوادث: با توجه به نصب و برپايي ساده آن، امكان جمع و جا به جايي آن در مواقع حوادث مانند سيل و آتش سوزي نيز ميسر است.