روند توليد و ساخت يونوليت

سرويس محتوا سازي سورنا

روند توليد و ساخت يونوليت

۶۶ بازديد

فراز فوم يكي از كارخانه هاي معتبر در توليد  يونوليت هاي سقفي و ورق هاي سردخانه اي مي باشد كه محصولات خود را به سراسر ايران ارسال مي كند. در اين مقاله تصميم گرفته ايم تا روند توليد و ساخت يونوليت در كارخانه فراز فوم براي شما توضيح دهيم و بيان كنيم كه براي ساخت و توليد اين محصول مورد نياز در صنعت ساختمان سازس از چه دستگاه هايي و از چه روش هايي استفاده مي كنن. پس تا انتها ياين مقاله همراه ما باشيد:

روند توليد و ساخت يونوليت ساختماني

ماده خام يونوليت كه به شكل دانه‌هايي ريز هستند، از موادي به نام استايرن توليد شده‌اند و در مراحل اوليه توليد يونوليت، اين دانه‌ها بايد 50 برابر بزرگ‌تر شوند. يونوليت را كارخانه‌جات توليد كننده يونوليت به دو روش اتوماتيك و غير اتوماتيك ( دستي ) توليد مي‌كنند. كه در اين قسمت از مقاله به بيان هريك از اين دو روش مي پردازيم:

  • در روش دستي، ابتدا با پخت دانه‌هاي كوچك در ديگ بخار و منبسط كردن آن‌ها آغاز مي‌شود، كه اگر عمل انبساط به خوبي صورت گرفته باشد و ميزان چگالي يونوليت به اندازه قابل قبولي باشد، مواد منبسط شده را به دستگاه‌هاي بعدي مي‌فرستند تا عمل خشك شدن آن انجام شود، در غير اين صورت مرحله اول مجدد تكرار مي‌شود، تا عمل انبساط بيشتر انجام شود.
    پس از انجام پخت اوليه مواد يونوليت، دستگاه بلوكر آماده دريافت مواد مي‌شود، تا عمل فشرده سازي دانه‌هاي يونوليت در آن صورت بگيرد و بلوك‌هاي مكعب مستطيل شكل در ابعادي 200*100*100 سانتي متر، كه معمول‌ترين اندازه بلوك‌هاي توليد شده يونوليت در روش دستي است، توليد ‌شوند.
  • در روش اتوماتيك، تمامي مراحل توسط دستگاه‌هاي اتوماتيك انجام مي‌شود و بلوك‌هاي مكعب مستطيل يونوليت، در طول 4 و 6 متر نيز توليد مي شوند. چه در روش دستي و چه در روش اتوماتيك، پس از تبديل دانه‌هاي استايرن به بلوك يونوليت، نياز است، تا بلوك‌ها جهت خشك شدن در معرض هواي آزاد قرار بگيرند و سپس وارد مرحله‌ي برش شوند.

برش يونوليت در كارخانه و خط توليد فراز فوم معمولا با توجه به نياز و سفارش مشتري در چند حالت انجام مي‌شود:

اگر برش‌ها ساده و به صورت ورق باشند، كه در برش، استفاده از ميزهاي برش ساده كفايت مي‌كند

اما اگر بخواهند يونوليت را به شكل يونوليت سقفي ساختماني كه در دسته بندي اشكال خاص قرار دارد، برش دهند، از ميز سي ان سي جهت برش اين دسته از اشكال خاص استفاده مي‌كنند.

روند توليد و ساخت يونوليت

مراحل توليد يونوليت در كارخانه فراز فوم

توليد يونوليت در سه مرحله زير انجام مي‌گيرد:

پيش از انبساط

پس از تماس با بخار، ماده كفپوش موجود در دانه‌هاي پلي استايرن شروع به جوشيدن مي‌كند و مهره‌‌‌ها بين 40 تا 50 برابر حجم اصلي خود گسترش مي‌يابد.

تهويه

پس از انبساط، مهره‌‌‌ها براي رسيدن به دما و فشار تعادل، 6 الي 12 ساعت ثابت باقي گذاشته مي‌شوند تا دوره دوره‌‌‌ي تكامل را طي مي‌كنند.

قالب سازي

مهره‌‌‌ها درون قالب قرار مي‌گيرند و مجددا با بخار گرم مي‌شوند. مهره‌‌‌ها از قبل به وسيله فوم‌‌‌ها گسترش مي‌يابند و به اين ترتيب حفره قالب را كاملا پر كرده و باهم فيوز مي‌شوند. مهره‌‌‌ها به شكل بلوك يا محصولات سفارشي قالب ريزي شده اند. بعد از تبديل دانه‌هاي پلاستوفوم به بلوك يونوليت مدت زماني را جهت خشك شدن و جابه جايي گاز پنتان با هوا مورد نياز است.

دو فرآيند قالب گيري براي يونوليت‌‌‌ ها

فرآيند اول

براي توليد يونوليت ابتدا قالب، بلوك‌هاي بزرگي از يونوليت را توليد مي‌كند كه مي‌توانند در قالب‌هاي مختلف براي استفاده در بسته بندي‌‌‌ها و كاربرد‌هاي ساختماني برش داده شوند.

فرآيند دوم

در مرحله دوم توليد يونوليت قالب سازي، قطعاتي را توليد مي‌كند كه داراي مشخصات طراحي سفارشي هستند.

تقريبا به هر شكل و اندازه اي توليد يونوليت را شاهد هستيم، كه در صورت لزوم به راحتي برش داده مي‌شوند و شكل مي‌گيرند. در توليد يونوليت در كارخانه فراز فوم دامنه متنوعي از خصوصيت‌هاي ساختاري ارائه داده مي‌شود، زيرا طيف گسترده اي از چگالي‌هاي متفاوت را دارا هستيم.

ماشين آلات توليد يونوليت در كارخانه فراز فوم

طبق گفته مهندسين خط توليد يونوليت در كارخانه فراز فوم براي توليد پلاستوفوم مانند ديگر صنايع قطعا به ماشين‌آلات نيازمند هستيم.ماشين آلات توليد يونوليت در كارخانه فراز فوم شامل دستگاه هاي زير مي باشد:

  • ديگ بخار الزاما استاندارد
  • دستگاه موادپز پلاستوفوم
  • دستگاه خشك كن مواد پلاستوفوم
  • دستگاه بلوكر پلاستوفوم
  • دستگاه برش(ميز برش) پلاستوفوم
  • آسياب مواد زائد پلاستوفوم

البته غير‌ از اين به تجهيزات جانبي ديگري نيز نياز است كه برخي از آنها به شرح زير است:

  • سختگيري جهت محافظت از ديگ بخار و افزايش عمر ماشين‌آلات پلاستوفوم
  • مخزن كندانس جهت صرفه‌جويي در هزينه سوخت و آب مصرفي
  • سيلوي مواد پخته شده و سيستم‌هاي شوتينگ و انتقال مواد پلاستوفوم
  • تأسيسات و شيرهاي بخار

نكات مهم و ضروري در روند توليد و ساخت يونوليت جهت ارتقاء كيفيت بايد رعايت شود كدامند؟

1-سالن توليد بايد حداقل بيست و پنج درجه بالاي صفر باشد مخصوصا در فصل هاي كه كاهش دما هست با فن كويل سالن گرم شود.

2- بخار خروجي از ديگ بخار خشك شود.

3-سيلوهاي استاندارد تهيه شود كه رطوبت مواد پخته شده گرفته شود.

4-مواد بعد از پخت اول داخل سيلو حداقل شش ساعت بماند كه در بعضي مناطق كه رطوبتي تا 12 ساعت نيز لازم مي باشد.

5-مواد پخته بيشتر از هفتاد و دو ساعت بماند از كيفيت محصول كاسته ميشود.

6-در مناطقي كه رطوبتي است در انتخاب مواد اوليه دقت شود.

7-از قطعات آبگير جهت خشك كردن بخار استفاده شود مثل تله آبگير ،تراپ، كلكتور مناسب.

8-با استفاده از دستگاه كوليماتور بخار مي‌توانند خشكي و دماي بخار خود را تحت كنترل داشته باشيد.

9-از رسيدن گرد و غبار به سيلو ها جلوگيري شود.

يونوليت در ايران به نام پلاستوفوم شناخته ميشود در حقيقت يونوليت نوعي پليم سفيد رنگ و عايق رطوبت و صدا و دما است كه از فرايند پتروشيمي تهيه ميشود.

ماده اوليه يونوليت استارين است يونوليت عايق خوبي است براي صدا اين بلوك ها در دو نوع قابل اشتعال و غير قابل اشتعال در بازار عرضه مي شوند.

نكته مهم در خريد يونوليت ساختماني كه بايد به آن توجه كنيد:

آنچه در توليد پلاستوفوم محسوس به نظر مي‌رسد؛ در نگاه اول تنوع در قيمت‌هاست. به سبب نوع كار مي‌توان مواد اوليه را به‌صورت خام تهيه كرد و پس از تبديل به ورق‌هاي مورد نياز آنها را به ابعاد يا اشكال موردنظر درآورد و به مصرف‌كننده عرضه كرد.

بنابراين در نهايت موضوعي كه حائز اهميت است اين است كه، اين محصول را از كجا خريداري كنيد. براي خريد پلاستوفوم يا يونوليت بهترين انتخاب براي شما فراز فوم مي‌باشد. زيرا اين سايت با ارائه بهترين محصولات و مشاوره رايگان فروش در جلب رضايت شما عزيزان مي‌كوشد. براي ارتباط بافراز فوم و  اطلاع از خدمات اين سايت مي‌توانيد با كارشناسان فروش اين كارخانه تماس برقرار كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.