شنبه ۲۳ مرداد ۰۰ | ۱۸:۱۳ ۱۳ بازديد
نسخه اوليه پرسشنامه نگرشهاي خوردن يا EAT در سال 1979 توسط كارنر و همكاران با 40 عبارت تهيه شد. در مطالعات بعدي به دليل طولاني بودن آزمون، اعتبار و روايي آن در سال 1989 نسخه 26 مادهايي (پيوست 1) آن با اعتبار و روايي نسبتاً خوب توسط مولفان آماده شد. EAT-26 پركاربردترين ابزار استانداردي است كه براي سنجش نشانگان اختلالات تغذيهاي به كار ميرود. و كارآمدي آن در شناسايي بياشتهايي و پراشتهايي عصبي ثابت شده است.نوبخت و دژكام در تحقيق خود اعتبار محتوا و پايايي EAT را مورد بررسي قرار داده و همبستگي نمرههاي حاصل از اجراي دو مرحله پرسشنامه را 91% به دست آوردندكه پايايي مطلوبي را نشان ميدهد.